Cyber ​​sigurnost

Za prevelik broj organizacija, tvrtki i osoba, sigurnost je nešto o čemu ne razmišljaju. Koja je smisao biti stalno povezan i online ako naši podaci, naša privatnost i identitet nisu zaštićeni? Bez odgovarajuće edukacije i zaštite bit ćete pogođeni cyber napadom prije ili kasnije. Što učiniti? Mi znamo.

Pročitajte više

Sigurnost podataka

Informacije i podaci su, nakon ljudi, najveća vrijednost tvrtke i ključ modernog poslovanja. Ne samo posjedovati ih, već ih i zaštititi na kvalitetan način. Na koji ih način učiniti sigurnima, privatnima i dostupnima? Upitajte nas.

Pročitajte više

IT savjetovanje

Najveći izazov malih i srednjih tvrtki u modernizaciji i transformaciji poslovanja zasigurno je odabir i primjena odgovarajuće IT tehnologije. Svaka tvrtka je specifična po svom načinu rada i poslovnim procesima te je najčešće nemoguće primijeniti ista rješenja. Kako odabrati pravi smjer? Dozvolite da pomognemo.

Pročitajte više

IT usluge

Pružanje premium usluga je sistem koji naše klijente i poslovne partnere već godina čini sretnima i zadovoljnima. Suradnja s našim timom omogućava vam da se fokusirate na svoj primarni posao i smanji brige i glavobolje vezane za IT.

Pročitajte više