F-Secure

F-Secure sigurnosna rješenja - već više od 25 godina u funkciji zaštite milijuna uređaja od prvog zlonamjernog software-a do najnovijih ciljanih napada. Saznajte zašto nam vjeruje tisuće partnera i kompanija širom svijeta i zašto smo kontinuirano ocijenjeni najvišim razinama zaštite od strane 3rd party testiranja. Za F-Secure, internetska sigurnost više je od proizvoda - to ja način na koji vidimo svijet.

Pročitajte više

NAS uređaji

NAS (Network Attached Storage) su uređaji za pohranu podataka povezani na računalnu mrežu tvrtke i omogućuju smještaj, pregled, preuzimanje i izmjenu podataka sa centralizirane lokacije, ovisno o autorizaciji korisnika i uređaja. Predstavljaju savršeno rješenje za male i srednje urede.

Pročitajte više

Softverska rješenja

Najveći izazov malih i srednjih tvrtki u modernizaciji i transformaciji poslovanja zasigurno je odabir i primjena odgovarajućih softverskih rješenja. 25 godina iskustva omogućava nam odabir i implementaciju softverskih rješenja i tehnološke platforme za vašu tvrtku.

Pročitajte više

Računala i platforme

Dobavljamo, konfiguriramo i isporučujemo računalnu opremu visoke klase po sistemu ključ u ruke - uz edukaciju. Oprema se dimenzionira sukladno potrebama i raspoloživom budžetu, a po potrebi za vas pronalazimo i izvore financiranja.

Pročitajte više