Tvrtka Smart 4 d.o.o. višegodišnji je Select Partner japanskog multinacionalnog koncerna Fujitsu Limited koji se bavi proizvodnjom računalnog hardvera te uslugama na području informacijskih tehnologija.

Na Fujitsu stolna i prijenosna računala nećete gotovo nikad naići u retail trgovačkim lancima, a rijetko i u specijaliziranim IT trgovinama, prvenstveno jer se radi o opremi namijenjenoj poslovnim korisnicima koja se odlikuje najvećom razinom pouzdanosti i kvalitete, kao i energetskom efikasnošću.

U ovom članku predstavit ćemo tri posebna modela, a koji su u velikom broju našli primjenu kod naših klijenata:

Fujitsu Desktop ESPRIMO G serije ultra je kompaktno računalo koje nudi napredne funkcionalnosti klasičnog stolnog računala, a s kojim ćete uštedjeti puno radnog prostora.

U ponudi su modeli s najnovijom generacijom Intel procesora, a bez obzira na male dimenzije, u njega možete ugraditi čak 32 GB RAM memorije (SO-DDR4) i 2 tvrda diska (1x M.2 i 1x 2.5”). Ima podršku za USB Type-C i dual display (HDMI + display port).

Fujitsu Esprimo G naše je najprodavanije računalo u 2020.-oj godini s nevjerojatnih 0% reklamacija ili kvarova! 

 

Računalo se isporučuje sa čak 60 mjeseci Fujitsu jamstva, a najčešće je dostupno za isporuku odmah po sistemu ključ u ruke, a kroz model prodaje ili najma.

Fujitsu Desktop ESPRIMO dolazi i u drugim izvedbama (P - klasični tower, D - desktop/položena izvedba i K - all in one), no njih ćemo predstaviti u nekoj od sljedećih objava.

Ako ste u potrazi za ultraprijenosnikom koji će vas pratiti na redovnim poslovnim putovanjima ili dok izbivate iz ureda, a želite da oni koji ga vide ostanu bez daha, bez straha se odlučite za Fujitsu Notebook LIFEBOOK U9310 u crvenoj ili crnoj izvedbi.

Iako teži samo 916 grama, sadrži bateriju dovoljno jaku da “pokrije” vaš radni dan van ureda. Sigurnost enterprise razine kao što je integrirani PalmSecure(tm) štitit će vaše podatke od neovlaštenog pristupa.
Snažne performanse i opcionalno ugrađen 4G/LTE modul pružit će vam vrhunsko korisničko iskustvo.

Dolazi u izvedbi klasičnog ultraprijenosnika ili foldable-tablet izvedbi.

Fujitsu Workstation CELSIUS W5010 super je moćna radna stanica koja seže puno dalje od konkurencije svojim inovativnim dizajnom i karakteristikama. Ovo micro kućište nudi najjače grafičke performanse osigurane dual slot podrškom za full-length grafičke kartice (čak do NVIDIA® Quadro® RTX 5000!). Sa svojom niskom razinom buke (najbolje u klasi) stvara tiho i efikasno radno okruženje.

Najčešće se upotrebljava za 3D CAD, CAE, dizajn, multimediju i vizualizalizacijske aplikacije i programe.

Kontaktirajte nas za konzultacije, ponudu ili više informacija za proizvode iz Fujitsu programa.